Tusmørke

lør 17. nov KL. 20:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus,Foajé

VARIGHET: Ca 1 time og 30 min

Arrangementet i foajeén starter presis. Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

lør 17. nov — KJØP
  • Tusmørke spiller funky frikemusikk med tekster om lokalhistorie og fjernsyn, de underjordiske og det overnaturlige.

Disko, folk, psykedelia og prog går gjennom karusellen og kommer ut i et kaleidoskop av referanser og groovy hooks. Mellom låtene utdyper Benediktator og Krizla innholdet i tekstene på en måte som du må til Having Fun with Elvis on Stage for å finne maken til. Her snakker vi monolog i stereo!

Tusmørke har gitt ut 7 mer eller mindre kritikerroste album så langt, inkludert barneplata Bydyra. Lydbildet og stilen sender tankene i retning av 70-tallet, både 1970, 1070 og år 70.

Vil du lese om barnekonserten med Tusmørke? Den finner du her.

lør 17. nov KL. 20:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus, Foajé