Tusmørke – barnekonsert

lør 17. nov KL. 17:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus,Foajé

VARIGHET: Ca 1 time

Arrangementet i foajeén starter presis. Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

lør 17. nov — KJØP
  • Tre venner våkner en morgen og oppdager at huset deres er i tusen flis! Treet de bor i blir hugget ned av menneskene, så dyra flytter til byen.

Det er ikke så lett å finne seg til rette, og dyra oppdager at de ikke er de eneste husløse i menneskenes verden. Dyra tilpasser seg og finner seg et nytt hjem i parker og bakgårder. Det viser seg at menneskenes by, plassert oppå naturen, ikke er trygg for naturens egne luner. Når vannet stiger og byens underjordiske elver kommer opp i dagen, er ikke betongen og asfalten så sterk som den ser ut. Storbyen blir på nytt en villmark.

Bydyra er et musikalprosjekt av Tusmørke, i samarbeid med Aktivitetsskolen Nordstrand i Oslo. Musikalen er i to deler, der vi følger Ekornet, Grevlingen og Kråka på vei fra villmarka til storbyen. Musikken kom på plate i 2017 på Karisma Records.

Vil du lese om voksenkonserten med Tusmørke? Den finner du her.

lør 17. nov KL. 17:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus, Foajé