Faulty Towers – The Dining Experience

tor 29. nov KL. 19:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus,Foajé

VARIGHET: Ca 2 timer

Arrangementet i foajeén starter presis. Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

tor 29. nov — KJØP
  • Bli servert 3-retters meny av staben på Faulty Towers!

«Fawlty Towers» (Hotell i særklasse) er sannsynligvis den meste populære og kjente britiske komiserien som er vist på norsk TV.

Rollefigurene som vi elsker gjenoppstår i Faulty Towers The Dining Experience, som er et unikt, interaktivt 2-timers show fullstappet med latter og med humoren vi husker fra serien. Alt kan skje når den maniske Basil, den dominerende Sybil og ikke minst den språkforvirrede, klønete Manuel serverer gjestene middag som de gjorde i "Hotell i særklasse".

Faulty Towers The Dining Experience har vært en kjempehit over hele verden. Showet ble satt opp på en restaurant i Londons West End tidlig i november 2012. I følge Time Out, London, var det et av de topp tre mest besøkte showene i London den måneden. Høsten 2013 debuterte Faulty Towers the Dining Experience på Sydney Opera House med åtte utsolgte show, og våren 2014 på selveste Royal Albert Hall med fem utsolgte show. Deretter har det gått slag i slag og nå kommer de altså til Nøtterøy.

Basil, Sybil og Manuel er klare. Er du?

«Det har muligens vært ledd mer på kortere tid av et publikum tidligere under et show, men jeg tviler på det. Noensinne. For Faulty Towers The Dining Experience er noe for seg selv.» – Rogalands Avis (6)

**** «A once in a lifetime dining experience» – London Theatre Guide

**** «A two-hour eat, drink and laugh sensation» – Daily Telegraph

***** «This is top end entertainment, a triple espresso of physicality that will knock you for six. Deliciously entertaining from start to finish, this is not to be missed.» – What’s On, London

***** «This is belly-achingly funny and something truly unique. We can’t recommend it enough» – London Date Guide

Prisen inkluderer 3-retters meny og show. Drikke til maten kjøpes separat.

Varighet ca. 2 timer – ikke pause.

tor 29. nov KL. 19:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus, Foajé