Natt i Nisseland

ons 28. nov KL. 18:00

VARIGHET: Ca 2 timer inkl. pause

ARRANGØR: Showbøck v/ Philip Bøckmann

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

ons 28. nov — KJØP
  • Julaften er i fare! Trollmannen i Vinterlandet har kastet en forbannelse over Nisseland, og en frustrert Nissefar vurderer å barbere av seg håret og rømme til nærmeste palmestrand. Det er jo ikke så heldig dagen før dagen.

Claus, nissens assistent, og kusken Igor tar med seg Mats og Mina, to barn fra barnehjemmet, ut på et skummelt eventyr. Hvis de finner trollmannen, klarer de å bryte forbannelsen?

Natt i Nisseland er en kritikerrost barne – og familiemusikal med spenning, varme, massevis av humor og fengende musikk. Forestillingen gikk for fullt hus hos oss julen 2017.

ALDER: Gøy for hele familien fra 4 år.
    PS: Vi selger pølser, grøt og saft før og etter forestillingen.
    Forhåndsbestill gjerne når du kjøper billetten for å minske køen.

"Magisk julestemning"
    Fredrikstad Blad

"En herlig juleforestilling full av magi og skumle hensikter"

Halden24