Nordic Tenors – Con Amore

VARIGHET: Ca 1 time og 20 min

ARRANGØR: Nordic Moments AS

Arrangementet starter presis.
    Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

• PARKERING

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid.
    Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

• Ekstraforestilling! Nordic Tenors kommer tilbake til Nøtterøy med sin forestilling ”Con Amore”! Forestillingen vil gi publikum en kveld spekket med musikalske høydepunkter og mye humor. Nordic Tenors erklærer sin kjærlighet til de vakre klassiske perlene fra operaens verden og til musikalske høydepunkter fra pop- og visesjangeren.

Deres nydelige stemmer vil gi både gåsehud og uforglemmelige øyeblikk. De sjarmerende tenorene har vunnet publikums hjerter like mye for sine humoristiske innslag som for sine flotte stemmer. Publikum kan derfor glede seg til både store musikalske opplevelser og herlige humornumre som garantert vil gi lattermusklene god trim! Nordic Tenors består av tenorene Roald Haarr, Sveinung Hølmebakk og Jan-Tore Saltnes. De har med seg sin eminente pianist Øystein Lund Olafsen. Gruppen har tidligere vunnet Komiprisen, vært kongelige toastmastere, åpnet den nye operaen i Oslo og har vunnet publikums hjerter over hele landet.

lørdag 17. mars KL. 18:00

VARIGHET: Ca 1 time og 20 min

ARRANGØR: Nordic Moments AS

Arrangementet starter presis.
    Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

• PARKERING

Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.