Nøgne Ø

HVOR: Nøtterøy Kulturhus,Foajè

VARIGHET: Ca 3 timer

Arrangementet starter presis.
    Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

• PARKERING

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid.
    Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

• Nøgne Ø kommer igjen med et spennende foredrag for alle øl-elskere! Denne gangen kommer i hovedsak de klassiske ølsortene på bordet, men de presenteres også i forhold til hvilke matretter de kan passe til. Det vil bli servert enkel småmat.

Kveldens meny:
    1. Blonde (lys, lett blonde med belgisk gjær – nydelig til sjømat og lette retter)
    2. WIT (hvete med korriander og appelsinskall)
    3. Global Pale Ale (humle, masse humle)
    4. Two Captains (dobelIPA- masse bitterhet, NM vinner fra 2011, en av våre bestselgere)
    5. Imperial Stout (kraftig, alkoholtung og mørk)
    6. En overraskende nyhet

Som et ledende bryggeri blant håndverksbryggerier i Norge har Nøgne Ø ofte gått i bresjen for å fremme interessen for nye øltyper. Nøgne Ø ble startet opp i 2002 i en tid da det kun var lyse pilstyper tilgjengelig, og det viste seg raskt at håndverksøl var vanskelig å selge. I dag er det mange som er takknemlige for staheten til Kjetil Jikiun. På slutten av kvelden blir det ølquiz, og bryggeriet stiller med premier!

NB! Kun 80 plasser!

lørdag 10. mars KL. 19:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus, Foajè

VARIGHET: Ca 3 timer

Arrangementet starter presis.
    Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

• PARKERING

Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.