All Genius All Idiots

fre 09.03 KL. 20:00

VARIGHET: Ca 1 time og 10 min

Arrangementet starter presis.
    Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

• PARKERING

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid.
    Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

• Nysirkus / fysisk teater. "Det er et ørlite skille mellom å være et geni og en idiot, ikke ulik konflikten i oss selv: kampen mellom instinkt og intellekt. Idioti er ofte likestilt med dumhet, og instinkt blir likestilt med å være animalistisk. På den andre siden er et geni ofte betraktet som menneskelig og likestilt med intellektualitet. Hva gjør oss til et geni og hva gjør oss til en idiot?"

“This feast of a performance has three main courses; a powerful onslaught of contemporary dance, a pumping concert from a transvestite moose and of course a relentless smash of circus tricks.” Energiske og opprørende "All Genius All Idiots" feirer livets absurditeter ved hjelp av ekstrem sirkusakrobatikk, for å markere menneskelig atferd på sitt mest dyriske. På scenen ser du alle synge, danse, flyve, gråte og rocke, både genier og idioter!

Etter at forestillingen i 2016 vant prisen «Best circus and physical theatre» på Adelaide Fringe Festival 2016 (Australia), har den turnert Europa, Asia og Sør-Amerika. Kulturhusleder Einar M. Schistad så «All Genius All Idiots» på Edinburgh Fringe Festival i sommer, og elsket den rå, fysiske, lekne og utfordrende forestillingen. Derfor kommer den nå til et kulturhus nær deg…

Alder: fra 12 år.

“Svalbard Company bends the edges of contemporary circus and blends it with theatre, physical comedy and live music to create a truly original piece that you will remember for its surreal quality as well as its awe-inspiring skills.”
    -Aurora Nova-

fredag 09. mars KL. 20:00

VARIGHET: Ca 1 time og 10 min

Arrangementet starter presis.
    Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

• PARKERING

Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.