Susanne Lundeng

HVOR: Nøtterøy Kulturhus,Foajè

VARIGHET: Ca 1 time og 30 min

Arrangementet starter presis.
    Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

• PARKERING

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid.
    Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

• DET VA NÆRE PÅ

På sin 10. utgivelse "Det va nære på" får vi møte ei ny side av hele Norges spellemann Susanne Lundeng. På «Det va nære på» debuterer Susanne som tekstforfatter: «Det har tatt utrolig lang tid å bli komfortabel med egne ord. Fela, med si nordlandsdialekt, er likevel det bærende i musikken. Språk er til for å snakkes i nåtid, også gamle feledialekter. For noen er kanskje denne dialekten usynlig i låtene mine, men den er mitt faste holdepunkt for nye fortellinger, som låten "Nattmorran" med polsdansrytmen i
    slåttemargen»

Musikken blir omtalt som drivende melankolsk, nedtonet, sår og stormfull. En harmonisk villskap som i kombinasjon med Susannes ekspressive og energiske sceneopptredener får publikum til å skjerpe sansene. De siste årene har Susanne gjort mange ulike sceneproduksjoner og endelig er hun klar for å turnère med band igjen med nytt materiale. Med seg har Susanne tre musikere som har fulgt henne lenge og det er Bjørn Andor Drage/tangenter, Arnfinn Bergrabb/trommer og Are Simonsen/lyd og elektronikk.

"Stemningene varierte fra melankolsk ettertenksomhet til fyrrig danselyst, og her er dynamikk i massevis. Susanne trakterer fela med autoritet både i stille nakne ballader og kraftigere utblåsninger"
    -Avisa Nordland

tirsdag 06. mars KL. 20:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus, Foajè

VARIGHET: Ca 1 time og 30 min

Arrangementet starter presis.
    Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

• PARKERING

Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.