Wobbler

HVOR: Nøtterøy Kulturhus,Foajè

VARIGHET: Ca 1 time og 30 min

Arrangementet starter presis.
    Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

• PARKERING

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid.
    Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

• Wobbler ble dannet i Hønefoss i 1999, og har i løpet av de siste 15 åra utgitt 4 album og spilt over store deler av verden.
    Bandet har en solid forankring i miljøet for progressiv musikk, men er nok bedre kjent i utlandet enn her hjemme på berget.

Musikken kan best beskrives som eventyrlig og utfordrende, med klare referanser til storheter innen den klassiske symfoniske og progressive rocken fra 1969-74. Bandet er også sterkt inspirert av klassisk musikk og folkemusikk. 20. oktober 2017 slapp Wobbler sitt 4. album, "From Silence to Somewhere". Albumet består av fire kraftfulle og maleriske spor, med et klassisk 70-talls-lydbilde, men som samtidig også oppleves vitalt og særegent. Musikerne i Wobbler har lang fartstid innen det aktive musikkmiljøet i Norge og har spilt med bl. a. White Willow, Spirits of the Dead, Airbag, Lukas Kasha og Tusmørke.

"Hva annet skal man si enn at det er fantastisk? Wobbler har laget sitt mesterstykke her."
    -Bjørn Nørsterud, Scream Magazine- (******)

Wobbler består av;
    Lars Fredrik Frøislie - keyboards
    Kristian Hultgren - bass og bassklarinett
    Martin Nordrum Kneppen - trommer og blokkfløyte
    Andreas W. S. Prestmo - vokal, gitar og glockenspiel
    Marius Halleland - gitar

lørdag 03. mars KL. 20:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus, Foajè

VARIGHET: Ca 1 time og 30 min

Arrangementet starter presis.
    Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

• PARKERING

Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.