Astroshowet

tor 01.03 KL. 18:00

VARIGHET: Ca 1 time og 45 min. inkl. pause

Arrangementet starter presis.
    Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

• PARKERING

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid.
    Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

• Astroshowet «Out of Space» med sci-fi-forfatter og vitenformidler Anne Mette Sannes og astrofysiker Knut Jørgen Røed Ødegaard.

Opplev bl.a. spennende exoplaneter, kolonisering av Solsystemet, romheiser og Solsystemets og Galaksens dramatiske fremtid. Hvilke muligheter finnes for intelligent liv og hvordan vil vi eventuelt kunne oppnå kontakt med fremmede sivilisasjoner? Hvilke farer truer menneskeheten på kort sikt, og hvilke muligheter har vi for å berge oss? Hvordan sikre menneskehetens overlevelse som art? Hør mer om menneskenes fremtidige liv som nomader i Solsystemet som følge av den stadig mer svulmende Solen. Er vårt univers en del av et gigantisk multivers? Finnes ormehull, og hvilke muligheter kan disse i så fall gi?

«Out of Space» er et multimedieshow med spektakulære bilder, filmer, animasjoner og musikkvideoer. I forbindelse med showet får publikum også holde ekte steiner fra verdensrommet!

torsdag 01. mars KL. 18:00

VARIGHET: Ca 1 time og 45 min. inkl. pause

Arrangementet starter presis.
    Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

• PARKERING

Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.