John John – Foredrag

man 26.02 KL. 19:00

VARIGHET: Ca 1 time og 30 min

Arrangementet starter presis.
    Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

• PARKERING

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid.
    Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

• Opplevelsesknappen - om å se mer, leve mer, føle mer og få absolutt mer ut av alt!

Med sitt særegne regissørblikk ser John John, om ikke mer enn alle andre, iallefall annerledes på det enn alle andre, og får dermed et helt unikt syn på tilværelsen. I dette foredraget får du ta en del i dette – og ditt perspektiv på livet og tilværelsen vil garantert ikke være det samme etterpå.

Opplevelseknappen var et uttrykk John John kom med for over 40 år siden – en knapp han har trykket på så mye og så ofte at den nå er som knappen i en gammel, velbrukt heis. I enhver situasjon som oppstår, enten det er en flue som ligger med bena opp eller månen viser seg unormalt stor, så trykker han på knappen og gjør dermed opplevelsen mye større, og mye viktigere å ta med seg på veien.

Han har trykket på knappen når han har stått som gissel under et ran med en revolver mot tinningen, ligget på taket av et tog på rømmen fra den gang kommunist-Polen, etter et uoppklart drap han ble beskyldt for, på Hawaii som beach bum og damevenn – eller som anonym tilskuer på Oslo S.

Det du sitter igjen med etter dette foredraget er evnen til å se ting fra en annen side og ikke minst å trykke på opplevelseknappen så du evner å oppleve mer, være mer tilstede, både privat og i jobb. Du vil lære å leve større.

mandag 26. februar KL. 19:00

VARIGHET: Ca 1 time og 30 min

Arrangementet starter presis.
    Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

• PARKERING

Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.