Frode Alnæs – Min dans med strenger

tir 13.02 KL. 20:00

VARIGHET: Ca 1 time og 30 min

Arrangementet starter presis.
    Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

• PARKERING

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid.
    Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

• Frode Alnæs, en av Norges beste gitarister, inviterer publikum med på en personlig, underholdende og glitrende musikalsk reise – full av historier hentet fra eget liv.

”Min dans med strenger” handler om gitaren som venn, trøst, gledesspreder, reisefølge og kunstnerisk uttrykk. Den handler om et livslangt vennskap med instrumentet som trøstet da håret falt av som 11-åring, om det å være annerledes, til det å slå igjennom som musiker og å bli en berømt gitarist, artist og komponist. Frode har mye på hjertet i denne konsertforestillingen. Han ønsker å fortelle historier som rører oss, historier han brenner for, historier vi kjenner oss igjen i - og som får oss til å humre eller hyle av latter. Gitaren og gitarister vil bli hyllet og herset med, og vokalisten er naturligvis den store fienden! På hvert sted vil en lokal gjestegitarist, ung eller gammel, bli invitert til å spille med Frode under forestillingen.

Med seg på scenen har Frode et stjernelag av et band:
    Morten Huuse (kapellmester/tangenter)
    Knerten Kamfjord (bass)
    Thomas Gallatin (trommer)
    På enkelte forestillinger vil det kunne være vikarmusikere.

tirsdag 13. februar KL. 20:00

VARIGHET: Ca 1 time og 30 min

Arrangementet starter presis.
    Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

• PARKERING

Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.