Mitt nabolag – musikkforedrag

HVOR: Nøtterøy Kulturhus,Foajè

VARIGHET: Ca 1 time og 30 min

Arrangementet starter presis.
    Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

• PARKERING

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid.
    Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

• Du blir hensatt til fortellertradisjonene fra Tusen og én natt når Christian Stejskal tar deg med på sin fascinerende vandring som til slutt ender i Kairo og hans møte med søppelfolket; Zabaleenerne.

Gjennom fortelling, fiolinmusikk og svart/hvitt-bilder blir vi dratt inn i en verden som for de fleste av oss er ganske ukjent, men som på samme tid skaper både undring og forståelse for en annen kultur. Christian Stejskal er utdannet musiker, og hans forunderlige inntreden i Kairos musikkliv og beskrivelsen av hans eksotiske nabolag er kvelden verdt.

«Christian Stejskal tok publikum med inn i bakgården til zabaleenerne gjennom sin spennende fortelling, såre sang, særegne fotografier og vakre fiolintoner. Han formidlet sitt budskap både ærlig og personlig. Ingen vil glemme dette folket etter å ha sett og hørt Stejskals forestilling. Et arrangement som passer godt for ungdom og voksne.»
    -Vivi-Ann Svensen Rotmo, bibliotekar, Levanger bibliotek-

mandag 12. februar KL. 19:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus, Foajè

VARIGHET: Ca 1 time og 30 min

Arrangementet starter presis.
    Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

• PARKERING

Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.