Kornstad Trio

tor 15. nov KL. 20:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus,Foajé

VARIGHET: ca 75 min uten pause

Arrangementet i foajeén starter presis. Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

tor 15. nov — KJØP
  • Det er ikke veldig mange her i verden som har tatt steget fra jazzsaksofonist til operasanger, og om mulig enda færre som kan slippe unna med det, men Håkon Kornstad skøyter på tynn is med den aller største selvfølgelighet. Som saksofonist er han et unikum med tone og kontroll som få kan måle seg med. Som sanger har han den samme utforskertrangen, og er en lyrisk tenor som veksler mellom italiensk bravur, og nordisk tilbakeholdenhet.

I Håkon Kornstad Trio kommer han sammen med bunnsolide Mats Eilertsen og avantgarde-spellemann Frode Haltli. En jazztrio med trekkspill, saksofon og bass, som fortsetter der Kornstads kritikerroste “Tenor Battle”-album fra 2015 slapp. Med frilynt, varm og vakker traktering av romantiske arier og sanger, ispedd improvisasjon og musikalsk reiselyst. Romantisk modernisme, om du vil. Og vi lover vakre melodier som du kan plystre på veien hjem.

Håkon Kornstad – saksofon, vokal, Frode Haltli – accordion, Mats Eilertsen – bass

Konserten arrangeres i samarbeid med Urijazz.

tor 15. nov KL. 20:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus, Foajé