Aleksander Kostopoulos

HVOR: Nøtterøy Kulturhus,Foajè

VARIGHET: ca 90 min uten pause

Arrangementet starter presis.
    Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

• PARKERING

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid.
    Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

• Aleksander Kostopoulos er en av Nord-Norges mest aktive musikere, mest kjent som trommeslager og perkusjonist for artister som Mari Boine, Adjagas, Moddi, Marthe Valle, ISÁK og rockeduoen Pil & Bue. Med det kommende debutalbumet «Faleo» står Kostopoulos for første gang på egne ben som vokalist, låtskriver og soloartist.

Når en trommeslager går solo vil man kanskje forvente en tydeligere rendyrking av det rytmiske, men bruken av samples og falsettvokal tar Kostopoulos i en mer melodisk og atmosfærisk retning. Sigur Rós, Bon Iver, Biosphere og Dj Shadow kan trekkes frem som sentrale musikalske innflytelser. Sjangermessig befinner han seg et sted mellom ambient, indie, hiphop, pop og jazz.

Med «Faleo» er Kostopoulos også med på å utvide hva som forbindes med singer/songwriter-konseptet. Sju av de ni låtene du får høre er spilt inn live i studio med Kostopoulos bak både samples, trommesett og sang. Slik presenteres også låtene når de spilles live på konsert.

Albumet er innspilt i Kysten Studio i Tromsø, produsert av Rudi Nikolaisen, mikset av Ariel Joshua Sivertsen og mastret av Brad Blackwood.

fredag 12. oktober KL. 20:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus, Foajè

VARIGHET: ca 90 min uten pause

Arrangementet starter presis.
    Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

• PARKERING

Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.