Vamp

VARIGHET: Ca 1 time og 30 min

ARRANGØR: Vamp Booking

Arrangementet starter presis.
    Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

• PARKERING

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid.
    Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

• Vamp tilhører eliten av norsk musikkliv. De har utviklet et spesielt uttrykk i møtet mellom musikk og lyrikk som har truffet den norske folkesjelen.

Som været på vestlandet er de fulle av kontraster, fra det voldsomme og dramatiske til det lune og inderlige. Gjennom 26 år har de spilt inn 10 studioalbum og gitt ut 14  totalt og  høstet mye heder og ære. De har solgt over 1 million plater og bl.a. mottatt 5 Spellemannpriser og Prøysenprisen.

Den 20. oktober 2017 slapp Vamp sitt ellevte studioalbum  som fikk tittelen ”La la la” og de dro umiddelbart ut på en omfattende turne. I november 2017 ble de også tildelt Medaasprisen. Vampkatalogen er full av kjente og kjære sanger som de øser av på konsertene sine. Det er bare å glede seg!

Vamp består av:
    Øyvind Staveland: fele, fløyter, vokal, bratsj, trekkspill
    Jan Toft: vokal, gitar
    Odin Staveland: trommer, vokal, piano, perkusjon, trekkspill
    Bjørn Berge: gitarer, banjo, vokal
    Kjetil Dalland: bass, kor
    Lars-Erik Støle: orgel , trekkspill kor

onsdag 07. februar KL. 19:00

VARIGHET: Ca 1 time og 30 min

ARRANGØR: Vamp Booking

Arrangementet starter presis.
    Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

• PARKERING

Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.