Fauna

søn 28.10 KL. 18:00

VARIGHET: ca 60 min uten pause

Arrangementet starter presis.
    Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

• PARKERING

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid.
    Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

• Det er klart for dyrisk akrobatikk og mektig lyd når Fauna kommer til Nøtterøy.

Fauna er et moderne sirkusensemble som kombinerer akrobatikk og fysisk teater med livemusikk. Ensemblet består av seks internasjonale utøvere i verdensklasse og lydkunstneren Geordie Little.

Den vakre forestillingen har gjort seg ekstra bemerket ved å vinne «Årets nykommer 2017» pår Adelaide Fringe festivalen i Australia.

Medvirkende:
    Daniel Cave-Walker, Rhiannon Cave-Walker, Enni-Maria Lymi, Matt Pasquet og Imogen Huzel.
    Musikk: Geordie Little

søndag 28. oktober KL. 18:00

VARIGHET: ca 60 min uten pause

Arrangementet starter presis.
    Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

• PARKERING

Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.