Violet Road

tor 25. okt KL. 20:00

VARIGHET: ca 90 min uten pause

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

tor 25. okt — KJØP
  • Med nye låter og massiv spilleglede er Violet Road klar for høstturné.

Etter et hektisk 2016 med over 80 konserter og albumutgivelse har Violet Road brukt 2017 til å lade batteriene og til å spille inn nytt materiale.
    I november i fjor gikk bandet i studio i Tromsø sammen med produsent Joel Hamilton, som har vært nominert til Grammy fire ganger. Han har produsert og mikset for artister som Tom Waits, The Black Keys, Elvis Costello og Iggy Pop.

Bandet har foreløpig sluppet tre singler fra det kommende albumet, som alle har nådd mange store spillelister på Spotify. Låten Monument ble brukt i stor NSB-kampanje og listet på NRK P1.

tor 25. okt KL. 20:00

VARIGHET: ca 90 min uten pause