Per Fugelli – den siste resept

man 05.02 KL. 19:00

VARIGHET: Ca 1 time og 30 min

Arrangementet starter presis.
    Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

• PARKERING

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid.
    Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

• PER DØR – IKKE. Per Fugelli og hans siste bok "Per dør", presentert av Aksel Fugelli.

Per Fugelli gikk bort den 13.09.2017. På vei mot døden har Per Fugelli skrevet den svært personlige boken "Per dør", en verdig og engasjert tekst som handler om å gå døden i møte.

Samtidig handler boken mer om å leve enn å dø. Et av Pers siste ønsker var at sønnen Aksel skulle bringe hans bok, ord, budskap og håp rundt i landet.

Aksel har skrevet 8 bøker, blant annet biografien "Per – glimt av min far". I den anledning reiste Per og Aksel på turne med en humoristisk forestilling om Pers liv, og hos oss i Nøtterøy

Kulturhus var det to utsolgte hus og mange som ville takke Per. De to har også jobbet tett sammen om boka "Per dør". Denne gangen reiser Aksel alene, men Per er til stede i ånden, gjennom sitt utvalg av tekster fra den nye boka, og gjennom sterke og nære filmklipp fra Erik Poppes nye kinofilm om Pers siste år.

Dette blir en personlig, morsom og alvorlig forestilling med anekdoter fra Pers liv, høytlesing, film og boksalg.

mandag 05. februar KL. 19:00

VARIGHET: Ca 1 time og 30 min

Arrangementet starter presis.
    Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

• PARKERING

Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.