Jåla fra Lakselvnes

ons 26.09 KL. 20:00

VARIGHET: ca 75 min uten pause

Arrangementet starter presis.
    Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

• PARKERING

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid.
    Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

• En konsertforestilling med Maria Haukaas Mittet

I konsertforestillingen «JÅLA FRA LAKSELVNES» forteller Maria om opplevelser fra oppvekst, karriere og artistliv som bindes sammen av 12 nord norske viser, disse rører publikum sterkt. Publikum både ler og gråter om hverandre, og jubler til stående applaus. Forestillingen omfavner viser hentet fra Marias viseplate «Heim» men også «Gjennom sorga går ei sang» (Halvdan Sivertsen), og musikk fra Trygve Hoff og Lars Bremnes.

Dette sier publikum og presse om forestillingen
    -«Det er nært, det er naturromantisk, det er uredd sentimentalt» - Lofotposten
    -«et fint og nært møte, her er kvalitet hele veien» - Lofotposten
    -«Takk for en vakker, varm og personlig forestilling. Gåsehud langt nedover ryggen og stående applaus» - Kulturfabrikken Sortland

Jåla Fra Lakselvnes, hadde sin premiere i Lofoten Kulturhus i Svolvær i 2017, før den bejublet og med masse ros i bagasjen reiste videre til fulle hus i Sortland, Harstad, Sandnessjøen og Bodø.

Manus og regi ved Marit Adeleide Andreasen (skuespiller og regissør), og to av landet beste musikere fyller scenen med Maria.

Bernt Rune Stray: gitar
    Kjetil Bjerkestrand: flygel og keys.

onsdag 26. september KL. 20:00

VARIGHET: ca 75 min uten pause

Arrangementet starter presis.
    Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

• PARKERING

Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.