Erlend Ropstad – Solo

HVOR: Nøtterøy Kulturhus,Foajè

VARIGHET: 1 time og 30 min

Arrangementet starter presis.
    Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

• PARKERING

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid.
    Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

• Alt som har hendt på turné (blir på turné) Erlend Ropstads sjette plate, Alt Som Har Hendt, kom ut 3. november og har til nå et terningesnitt på over 5,5 av 6 øyne.

Aftenposten skriver: ”Erlend Ropstad er på god vei å spille seg inn i toppen av norsk rock”. Klassekampen skriver: ”Han er kanskje den mest svenske av alle våre artister. En poetisk balansekunstner i sprangene mellom rock, pop og viser. Og aller mest relevant på det punktet i vannet der man akkurat ikke kan stå.”

2016 var et fantastisk konsertår for Erlend, 2017 et bra plateinnspillingsår og utgivelsesår, og sakte, sakte vokser Erlends publikum, og med de nye låtene lover det bra for konsertåret 2018.

torsdag 25. januar KL. 20:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus, Foajè

VARIGHET: 1 time og 30 min

Arrangementet starter presis.
    Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

• PARKERING

Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.