Så leste jeg Naiv Super

tir 28. sep KL. 19:00

VARIGHET: Ca 1 t og 30 min

Bestill gjerne bord i foajeen før start for å sikre deg plass. Da setter vi fram snacks og drikke du har kjøpt og tilpasser stoler. Foajeen åpner 1 time før arrangement. Dørene til salen åpner 30 - 15 min. før.

tir 28. sep — KJØP
  • Så leste jeg Naiv.Super er en tragikomisk monolog om isolasjon, psykisk sykdom og løsrivelse, inspirert av skuespiller Kai Kenneth Hansons egen tilværelse engang omkring årtusenskiftet.

Om Forestillingen:
    I forestillingen møter vi en ung mann som gamer hele natta og sover hele dagen, mens regningene hoper seg opp i skuffen og han helst bare vil slippe å forholde seg til alle de andre. Være seg om det er damen som ringer fra inkassobyrået, dysfunksjonelle familiemedlemmer, kameratene som ringer og vil ha ham med ut på øl, naboen Erlend, som visstnok har skrevet en bok, eller folk som stjeler andres leverpostei. ?Han mener selv han kunne trenge en læremester. En livsklok gammel fyr som har vært ute en vinternatt før. Sånn en WAX ON, WAX OFF-type, liksom.

Så en dag oppdager han tilfeldig Erlends bok i en bokhandel og begynner ved en innskytelse å lese den. Det endrer alt.

Erlend Loe
    Loes andre roman fra1996, ble en «game changer» for Hanson, som også på den tiden var nabo med forfatteren. Hanson undret seg mye over denne naboen, og da han så boken hans i butikken, sikret han seg en kopi. Imellom slagene som fotballmanager på nattestid, åpnet han boken og begynte å lese. De to historiene kommuniserer med hverandre i Loes underfundige tone. Spørsmålene som boken vekket, og som skildret mye av det han selv slet med – selve meningen med livet, er utgangspunktet i forestillingen. I Så leste jeg Naiv.Super får publikum overvære Hansons gleder og frustrasjoner i møte med verden og boken.

Produsert av Kompani K

Tekst:     Kai Kenneth Hanson og Henriette Vedel
    Regi:     Moqi Simon Trolin
    Scenografi:   Bård Lie Thorbjørnsen