Ingebjørg Bratland

tor 08.03 KL. 20:00

VARIGHET: Ca 1 time og 30 min

Arrangementet starter presis.
    Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

• PARKERING

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid.
    Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

• 40 000 solgte album, over 10 millioner streams av «Månesinn» og nærmere 70 utsolgte konserter oppsummerer de siste to årene for Ingebjørg Bratland. Da er det er ingen underdrivelse å kalle artisten fra Vinje for en aldri så liten popsensasjon. 6. oktober slapp hun også sitt fjerde album, “Hjarteskjell”, til strålende anmeldelser.

”No skal eg snart ut på vegen att! Kjenner det kriblar bra etter ei lang pause. Noko av beste med å gje ut ny musikk er å reise på turné. Og ikkje minst at eg no har endå fleire songar å velge i! Gler meg til å pakke kofferten for å ut å fylle alle dei flotte konsertsalane rundt om med både nye og songar de har høyrd før! Håpar de vil dele kvelden med meg!”, sier Ingebjørg.

Ingebjørg Bratland har vært på turné og spilt for fulle hus i hele vårt langstrakte land, til strålende tilbakemeldinger. Hun har evnet å bergta sin konge, sitt publikum og sine anmeldere med sin klare, sterke stemme, ekte fremførelse og fengende låter. I 2018 vil Ingebjørg Bratland by på flere spennende musikalske begivenheter. En av disse vil være konserten i Nøtterøy Kulturhus.

torsdag 08. mars KL. 20:00

VARIGHET: Ca 1 time og 30 min

Arrangementet starter presis.
    Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

• PARKERING

Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.