Ila Autos Jule-banjoshow

tor 16. des KL. 20:00

VARIGHET: ca 90 min

Bestill gjerne bord i foajeen før start for å sikre deg plass. Da setter vi fram snacks og drikke du har kjøpt og tilpasser stoler. Foajeen åpner 1 time før arrangement. Dørene til salen åpner 30 - 15 min. før.

tor 16. des — KJØP
  • Gutta samler nok en gang gamle og nye fans og plukker julen inn på Nøtterøy Kulturhus. Showet skal være litt som juleaften formiddagen på NRK; Mye gammelt og litt nytt.

Og ellers blir det pepperkaker, overraskelser og banjo for hele slanten.

Velkommen!

tor 16. des KL. 20:00