Oslo Gospel Choir

ons 08. des KL. 20:00

VARIGHET: ca 90 min

Bestill gjerne bord i foajeen før start for å sikre deg plass. Da setter vi fram snacks og drikke du har kjøpt og tilpasser stoler. Foajeen åpner 1 time før arrangement. Dørene til salen åpner 30 - 15 min. før.

ons 08. des — KJØP
  • I over 30 år har Oslo Gospel Choir fylt kirker og konserthus både i Norge og i utlandet. I 1992 ga koret ut platen "Tusen Julelys", og dirigent Tore W. Aas skrev julesangen «En stjerne skinner i natt». Over tusen konserter og mer enn 2 millioner solgte album senere, er koret fremdeles en av Norges fremste formidlere av julens budskap og stemning. Julekonsert med Oslo Gospel Choir har for mange blitt en fast førjulstradisjon.

Opplev Oslo Gospel Choir og deres stemningsfulle julekonsert «En stjerne skinner i natt» du også!

ons 08. des KL. 20:00

VARIGHET: ca 90 min