Julesanatoriet

tor 18. nov KL. 19:00

VARIGHET: ca 1 time og 20 min uten pause

ARRANGØR: Backstage Management

Bestill gjerne bord i foajeen før start for å sikre deg plass. Da setter vi fram snacks og drikke du har kjøpt og tilpasser stoler. Foajeen åpner 1 time før arrangement. Dørene til salen åpner 30 - 15 min. før.

tor 18. nov — KJØP
  • med Kari Slaatsveen og Ingrid Bjørnov.

Julesanatoriet gjør igjen døren høy og porten ganske vid!

Radiodoktor Kari Slaatsveen og heksedoktor Ingrid Bjørnov tilbyr verbal innleggelse - og musikalsk pleie av sandblåste førjulsnerver.

De som kjenner høytiden stramme, kommer til hektene i løpet av nitti minutter i Julesanatoriets forrykende favn.

Vel møtt og lykke til!

tor 18. nov KL. 19:00