Best Western Swing

ons 08. sep KL. 20:00

VARIGHET: Ca 75 min u/pause

Bestill gjerne bord i foajeen før start for å sikre deg plass. Da setter vi fram snacks og drikke du har kjøpt og tilpasser stoler. Foajeen åpner 1 time før arrangement. Dørene til salen åpner 30 - 15 min. før.

ons 08. sep — KJØP
  • Best Western Swing er fem musikere forent i sin kjærlighet til western swing, hestejazz, bææ-bop og andre rurale uttrykk for jazzifisert dansemusikk fra de amerikanske sørstater (f.eks. Bob Wills, Spade Cooley, Jimmy Bryant/Speedy West og Hank Garland). I et videre perspektiv kan man kalle det ”instrumental elektrisk americana”.

BWS (som på ingen måte er ortodokse museumsvoktere) er anført av Asle Røe, opprinnelig fra Molde men med tolv år som profesjonell gitarist i Houston, Texas. Med på laget er 60% av Farmers Market: Stian Carstensen på steelgitar og trekkspill, Finn Guttormsen på bass og Jarle Vespestad på trommer, samt gitarist Staffan William-Olsson fra The Real Thing. Antall strenger totalt: 36.

ons 08. sep KL. 20:00

VARIGHET: Ca 75 min u/pause