Amund Maarud & Lucky Lips

ons 20. okt KL. 20:00

VARIGHET: Ca 90 min uten pause

Bestill gjerne bord i foajeen før start for å sikre deg plass. Da setter vi fram snacks og drikke du har kjøpt og tilpasser stoler. Foajeen åpner 1 time før arrangement. Dørene til salen åpner 30 - 15 min. før.

ons 20. okt — KJØP
  • Noen samarbeid går dypere enn å bare spelle de riktige tonene i riktig tempo. Med Lucky Lips har gitarhelt og sjangermikser Amund Maarud funnet en felles puls, som på konsertene etter førstealbumet, viste seg å treffe et bredt publikum midt i hjertet.

Signaturen og energien hos Amund er fortsatt sterkt tilstede, men blir balansert ut på en ny måte gjennom sounden i Lucky Lips og vokalist Malin Pettersen. Nydelige harmonier lever side om side med flerrete fuzzgitar og tunge groover.

Sjangermessig ligger det i Americana med preg av blues, rock og et par knepp verdensmusikk. Låtene er signert Amund selv samt Malin Pettersen, Kim Bergseth og Jace Everett. Med Amund Maarud og Lucky Lips så veit du alltid hva du får- en artist som aldri gir seg på at hver kveld er unik og legger hele sjela si i å gi publikum en ekte opplevelse.

Ingen er ferdig før sjela er tømt og vrengt og alle kriker og kroker av det musikalske materialet er utforsket.

ons 20. okt KL. 20:00

VARIGHET: Ca 90 min uten pause