Faulty Towers

fre 03. des KL. 19:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus,Foajé

VARIGHET: Ca 2 t u/pause

Arrangementet starter presis. Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen, oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.
  • Tidenes morsomste middag er tilbake!

Over en million solgt billetter over hele verden!
    ‘Fawlty Towers’ er sannsynligvis den meste populære og kjente britiske komiserien som er vist på norsk TV.

Rollefigurene som vi elsker gjenoppstår i ‘Faulty Towers The Dining Experience’, som er et unikt, interaktivt 5-stjerners show fullstappet med latter og med humoren vi husker fra serien. Alt kan skje når den maniske Basil, den dominerende Sybil og ikke minst den språk-forvirrede, klønete Manuel serverer gjestene middag på typisk ‘Faulty’ måte!

Mye av showet er improvisert. "Faulty Towers The Dining Experience" har vært en kjempehit over hele verden og har turnert i Norge hvert år siden 2013 og kommer nå tilbake i 2021!

Starten på showet var i 2012 da det ble satt opp på en restaurant i London’s West End. Det ble så populært at det bare har fortsatt!

Les hva kritikerne sier:

"Det har muligens vært ledd mer på kortere tid av et Gaffel & Karaffel-publikum tidligere under et show, men jeg tviler på det. Noensinne. For Faulty Towers The Dining Experience er noe for seg selv"– Rogalands Avis (6)

"En tre-retters i særklasse"- Haugesunds Avis

"Middagsservering til terningkast seks" – Åndalsnes Avis

**** «A once in a lifetime dining experience» – London Theatre Guide

**** «A two-hour eat, drink and laugh sensation» – Daily Telegraph

***** «This is top end entertainment, a triple espresso of physicality that will knock you for six. Deliciously entertaining from start to finish, this is not to be missed.» – What’s On, London

***** «This is belly-achingly funny and something truly unique. We can’t recommend it enough» – London Date Guide

Prisen inkluderer 3-retters meny og show. Drikke til maten kjøpes separat.

Varighet ca. 2 timer – ikke pause.

tor 02. des KL. 19:00

fre 03. des KL. 19:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus, Foajé

VARIGHET: Ca 2 t u/pause

Arrangementet starter presis. Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.