Dire Straits Tribute

fre 24. sep KL. 20:00

VARIGHET: Ca 2 timer og 20 min m/pause

Bestill gjerne bord i foajeen før start for å sikre deg plass. Da setter vi fram snacks og drikke du har kjøpt og tilpasser stoler. Foajeen åpner 1 time før arrangement. Dørene til salen åpner 30 - 15 min. før.

fre 24. sep — KJØP
  • Alle som elsker Mark Knopfler og hans gamle band Dire Straits har noe å glede seg til! Etter utsolgte konserter i hele Sverige på deres mangeårige turneer, tar «A Tribute to Dire Straits» turen til Norge og Nøtterøy Kulturhus.

«Vi har reist Sverige rundt med dette showet i 6 år, men vi er fremdeles overveldet av publikums fantastiske tilbakemeldinger», sier Stefan Jonsson.

Alt startet som en morsom ide på en kafé i hjembyen til gutta. Bandet; bestående av Totte Rajamäki, Stefan Jonsson, Sven Hammarström, Ola Johansson, Janne Stål og Martin Lindqvist, ønsket å lage en lokal musikkscene i hjembyen. Og resultatet ble en hyllest til Dire Straits.

Det som startet som en lokal greie utviklet seg raskt og i dag turnerer bandet både i hjemlandet Sverige og ellers i Skandinavia.

Gruppa Dire Straits ble startet i 1977 av Mark Knopfler, John Illsley, David Knopfler og Pick Withers. Og som alle vet; bandet ble en verdenssuksess. Gjennom World Tour 1985-1986 ble det solgt 3 millioner billetter og bandet solgte over 100 millioner plater med hits som «Sultan of Swing», «Walk of Life» og «Money for nothing». Dire Straits mest solgte album, «Brother in Arms» var det første album som solgte over en million eksemplarer i det nye CD-formatet. Bandet ble oppløst i 1995, men musikken lever fremdeles. Det er absolutt verdt en hyllest-turne.

A Tribute to Dire Straits består av:

Totte Rajamäki – sang og gitar
    Stefan Jonsson – solo gitar
    Jan Steel – bass og sang
    Martin Lindqvist – saxofon, keyboard og perkusjon
    Ola Johansson – trommer
    Sven Hammarström – keyboard

Noen drypp fra pressen:

A Tribute to Dire Straits is high standard (Corren)

Stefan Jonsson´s guitar game is phenomenal (The Barometer)

The World´s Best Interpreter of Dire Straits (Västerviks avis)

fre 24. sep KL. 20:00