Amazing Bubble Man

tor 09. sep KL. 18:00

VARIGHET: Ca 70 min

Bestill gjerne bord i foajeen før start for å sikre deg plass. Da setter vi fram snacks og drikke du har kjøpt og tilpasser stoler. Foajeen åpner 1 time før arrangement. Dørene til salen åpner 30 - 15 min. før.

tor 09. sep — KJØP
  • Dette er et show hele familien vil storkose seg med.

Såpebobler har gledet og fascinert barn, og voksne, gjennom generasjoner. «Amazing Bubble Man» har tatt med seg gleden over såpebobler inn i voksen alder og har i over 30 år trollbundet publikum med sine såpeboble-show fulle av visuell kunst, magi, vitenskap og rein glede rundt fenomenet.

Louis Pearl har vært en av attraksjonene på Edinburgh Fringe Festival i mange år – i hele 13 år har showet vært utsolgt.

Louis utforsker den storslåtte dynamikken i bobler, og kombinerer komedie og artisteri med publikumsdeltagelse – her får vi boble-triks som tar pusten fra publikum i alle aldre. Fra firkantede bobler til rakettbobler, tornadobobler til flygende tallerkenbobler – Amazing Bubble Man får publikum til å hikste av latter, klø seg i hodet av undring men ikke minst applaudere i ren beundring!

tor 09. sep KL. 18:00

VARIGHET: Ca 70 min