Sven Ratzke

lør 18. sep KL. 20:00

VARIGHET: Ca 70 min u/pause

Bestill gjerne bord i foajeen før start for å sikre deg plass. Da setter vi fram snacks og drikke du har kjøpt og tilpasser stoler. Foajeen åpner 1 time før arrangement. Dørene til salen åpner 30 - 15 min. før.

lør 18. sep — KJØP
  • I dette showet tar verdens største kabaretartist, Sven Ratzke, et dypdykk inn i livet og materialet til superstjernen David Bowie. Og det med stort hell. Publikum og presse mener at stort nærmere Bowie, er det vanskelig å komme. Se selv i forestillingen «Where Are We Now».

Sammen med sin pianist tar Sven Ratzke oss med på en reise inn i det «Bowieske» univers. Den intime settingen gir rom for skjønnheten og renheten i materialet. Det hele krydres med morsomme og noen ganger sprø historier, fortalt av Ratzke.

«Sven Ratzke is a must-see» (New York Press)

«Exceptional reinterpretations» (The Times)

«Haunting interpretations of Bowie classics» (Daily Mail)

«A dream! Go see this show!» (Berliner Morgenpost)

Med en karriere som spenner seg over mer enn to tiår, har den tyske entertaineren Sven Ratzke oppnådd noe så sjelden som å bli en superstjerne innen kabaret-sjangeren. Vi gleder oss til å ta i mot mannen som har stått på scener verden over; fra operahuset i Sidney via Edinburgh Fringe Festival og nå til Nøtterøy Kulturhus.

NB. Konserten blir en del av pakken SJEFENS FRISTELSE.

lør 18. sep KL. 20:00

VARIGHET: Ca 70 min u/pause