Det Betales – Best of Beatles

fre 06.04 KL. 20:00

VARIGHET: Ca 2 timer og 30 min inkl. pause

Arrangementet starter presis.
    Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

• PARKERING

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid.
    Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

• Det Betales fra Drammen er kjent for de fleste, og mer enn 40 år på veien har gjort bandet legendariske. De har spilt mer enn 50 konserter på The Cavern Club i Liverpool, og blitt utropt av The Beatles første manager Alan Williams til Verdens beste Beatles tribute band. Ikke fordi de ligner på originalene utseendemessig, men fordi de har energi, troverdighet, humor og ekte kjærlighet til musikken de spiller?

Deres nye show Best of Beatles er en reise gjennom hele Beatles epoken. Alle de store slagerne kommer på rekke og rad. Alle de mest kjente melodiene er med, og publikum kan synge med på kjente låter som : She loves you, Yesterday, A hard days night, Michelle, Here comes the sun, All you need is love, Let it be, Hey Jude og mange andre hits. Publikum kan synge med så mye de orker og her er det høy allsangfaktor.

Bandet består av:
    Rolf Øyvind Hæg trommer
    Bernt Michael Johansenbass og vokal
    Magne Frydenlundgitar og vokal
    Håvard Caspersengitarer
    Tor Henning Olsengitar og vokal

fredag 06. april KL. 20:00

VARIGHET: Ca 2 timer og 30 min inkl. pause

Arrangementet starter presis.
    Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

• PARKERING

Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.