Kåre Indrehus

tir 14. sep KL. 20:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus,Klubbscenen

VARIGHET: ca 75 min uten pause

Arrangemente starter presis. Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter. Forhåndskjøp gjerne snacks og drikke, så står det klart til deg på et bord når du kommer.

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen, oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

tir 14. sep — KJØP
  • Fra de dype fjorder på Sunnmøre kommer den unike ordsmeden Kåre Indrehus. Med sine ærlige historier om alt fra småbarnsliv til samfunnstrender seiler han stadig høyere på den nye visebølgen, og både presse og publikum har trykket hans humoristiske låter til sitt bryst.

Kåre kom med nytt album i mars, og gleder seg veldig til å besøke kulturhuset i september.

Velkommen inn til en unik opplevelse!

tir 14. sep KL. 20:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus, Klubbscenen