Gjensyn med Nøtterøy Musikkorps

ons 06. okt KL. 19:00

VARIGHET: Ca 1 t og 30 min u/ pause

ARRANGØR: Nøtterøy Musikkorps

Bestill gjerne bord i foajeen før start for å sikre deg plass. Da setter vi fram snacks og drikke du har kjøpt og tilpasser stoler. Foajeen åpner 1 time før arrangement. Dørene til salen åpner 30 - 15 min. før.

ons 06. okt — KJØP
  • Det blir gjensynsglede når Nøtterøy Musikkorps inviterer til korpskonsert i Nøtterøy kulturhus sammen med de eldste musikantene fra Tjøme skolemusikk og Nøtterøy skolekorps.

Endelig kan vi spille sammen igjen. Her blir det et variert program for unge og gamle, med god stemning og gode musikalske opplevelser.

Vi sees på kulturhuset!

ons 06. okt KL. 19:00