Knut Anders Sørum

lør 26. jun KL. 20:00

VARIGHET: ca 80 min uten pause

ARRANGØR: Liongate As

Bestill gjerne bord i foajeen før start for å sikre deg plass. Da setter vi fram snacks og drikke du har kjøpt og tilpasser stoler. Om du ikke vil sitte ved bord, må du ta med varene rett inn i salen. Foajeen åpner 1 time før arrangement. Dørene til salen åpner 30 min. før.

lør 26. jun — KJØP
  • TOTENSOULTOUR 2021!
    Hele Norges soulfyrverkeri og «Stjernekamp»-vinner, Knut Anders Sørum, og hans spillesugne ni-manns, kruttsterke band, legger endelig ut på sommerturné 2021!

Spenn deg fast(!) for komp, kor og blåsere på klubbscener og kulturhus i hele landet! Sørum byr på smakebiter fra alle sine soulpregede plater, og du kan forvente deg stor stemmeprakt, heftige grooves og fete soloinnslag fra et topptrent band, bestående av:
    Iver Olav Erstad – keys og Hammond B3
    Knut Bjørnar Asphol – gitar
    Jan Tore Øverstad – bass
    Karl Oluf Wennerberg – trommer
    Hans Espen Gihle – kor
    Karin Okkenheim Seim – kor
    Ola Welo – sax
    Steinar Borvik – sax og fløyte
    Rune Haglund – trompet

Legenden Bill Champlin fra supergruppa Chicago, ga Sørum kallenavnet «Pipes» etter å ha hørt totningens vanvittige trøkk, da de to var på turné sammen i 2010. Deretter begynte ballen for alvor å rulle for Sørum, og platene kom som soulperler på en snor; «Prøysen» (2010), «Ting flyt» (2013) ,«Audiens 1:1» (2016) «Live» (2017) og «Dom vonde åra» (2019).
    Kritikerroste «Ting flyt» (2013) mottok glitrende kritikker uten unntak, og begrepet «Totensoul» ble revitalisert. Med norske tekster på originalkomposisjoner, og med kor og blåsere basert på tradisjonell soul og R&B komp, er Sørum definitivt en tradisjonsbærer av norsk soul. Alltid med sitt helt særegne sound og tilpasset dagens lydbilde.

lør 26. jun KL. 20:00

VARIGHET: ca 80 min uten pause