Amanda Delara

HVOR: Nøtterøy Kulturhus,Foajé

VARIGHET: ca 60 min

Arrangementet starter presis.
    Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

• PARKERING

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid.
    Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

• Amanda Delara er definitivt en av Norges store R&B/pop-talenter. 19-åringen fra Romerike gjorde furore med singlene "Paper Paper" og "Dirhamz", som begge nådde langt utenfor Norges grenser og ble A-listet på de store radiokanalene. Det er to fengende låter som balanserer kunsten mellom kommersiell appell, dyp kvalitet og særegenhet.

Delaras tolkning av Karpe Diems "Gunerius" ble deretter en snakkis og ble berømmet av duoen selv. Norsk popmusikks fremtid heter Amanda Delara, i følge NRK P3, som kaller henne "landets mest spennende artist".

Delara har spilt piano siden barndommen, og som tenåring begynte hun å skrive egen musikk. Gjennom å dele coverlåter og eget materiale i sosiale medier fikk hun oppmerksomhet fra det tidligere teamet til Nico & Vinz, som signerte henne til indie labelet GR:OW Records. Amanda ble også plukket opp av artistprogrammet Red Bull Sound Select, dette resulterte i en utsolgt konsert på Parkteatret, hvor hun delte scenen med Dua Lipa og Farida. I tillegg har hun gjestet turnéen til Nico & Vinz, så forventningene til den unge popkometen var skyhøye.

Delaras første singel «Paper Paper» ble A-listet på NRK P3 og klatret helt til topp 20 på Spotify Viral både i USA og globalt. Hun fulgte opp med låta «Dirhamz», som fikk mye oppmerksomhet internasjonalt. I tillegg omtalte The Independent henne som en av favorittene fra by:Larm. Amanda har jobbet masse i studio både i Norge og utlandet, blant annet med den Grammy-vinnende stjerneprodusenten The-Dream (Kanye West, Rihanna, Beyonce m.fl.).

Vi gleder oss til å se hva hun har å bry på fremover, og ikke minst til konserten lørdag 27. oktober!

lørdag 27. oktober KL. 20:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus, Foajé

VARIGHET: ca 60 min

Arrangementet starter presis.
    Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

• PARKERING

Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.