Lava

fre 25. jun KL. 20:00

VARIGHET: Ca 1 t og 40 min uten pause

ARRANGØR: Liongate As

Bestill gjerne bord i foajeen før start for å sikre deg plass. Da setter vi fram snacks og drikke du har kjøpt og tilpasser stoler. Om du ikke vil sitte ved bord, må du ta med varene rett inn i salen. Foajeen åpner 1 time før arrangement. Dørene til salen åpner 30 min. før.

fre 25. jun — KJØP
  • LAVA PÅ TURNÉ I 2021!

Det er nå 43 år siden dette legendariske bandet ble startet i Årdal, og i fjor var det 40 år siden de ga ut sitt debutalbum, "Lava" i 1980.

Dette skulle bli starten på et livslangt eventyr og ikke minst en musikalsk reise av de sjeldne. Lava har aldri oppløst seg, alle har hele tiden vært dedikert til musikken på fulltid.Deres 9. studioalbum, WATER, med 12 nye låter i umiskjennelig Lava ånd og utført av briljante utøvere, kom i august 2019. Nå jobber de med enda et nytt album, hvor låtene vil bli sluppet fortløpende utover våren og sommeren.

På sin turné denne sommeren håper bandet å møte flest mulig av sitt publikum, selv om det sannsynligvis bare blir lov å ha 200 personer på denne konserten på Nøtterøy Kulturhus.

Publikum vil få presentert et knippe av nytt materiale, i tillegg til de gode gamle låtene fra bandets store repertoar. Vi snakker om trøkk, musikalitet og musikalske opplevelser med landets beste musikere!

Lava på scenen sommer 2021 er:
    Egil Eldøen – vokal
    Svein Dag Hauge – gitar