Bare Egil og Aslags familieshow

fre 01. okt KL. 18:00

VARIGHET: Ca 1 time

Bestill gjerne bord i foajeen før start for å sikre deg plass. Da setter vi fram snacks og drikke du har kjøpt og tilpasser stoler. Om du ikke vil sitte ved bord, må du ta med varene rett inn i salen. Foajeen åpner 1 time før arrangement. Dørene til salen åpner 30 min. før.

fre 01. okt — KJØP
  • Bare Egil og Aslags superpopulære barneshow

Aslag Guttormsgaard og Egil Hegerberg har spilt sammen i over 20 år i band som Hurra Torpedo og Black Debbath. Aslag er også velkjent fra diverse roller i barne-TV-serier som Hønsemannen, Lesekorpset og Kometkameratene. Egil er kjent fra TV-programmer som Brille og Nytt på nytt og sitt eget Bare Egil Band, som har vist seg å ha stor gjennomslagskraft både blant barn og voksne.

Sammen presenterer de et superpopulært barneshow i grenseland mellom konsert og teaterstykke. Etter mer enn 200 forestillinger både i regi av Rikskonsertene, Den kulturelle skolesekken og diverse kulturhus og andre konsertscener er showet godt innøvd, men med ekstremt mye publikums-involvering er aldri to forestillinger like. Nøtterøy Kulturhus har de også besøkt flere ganger med ulike gøyale utfall. Dette er nemlig et svært morsomt, men til tider også svært utfordrende show for barna. Her får de ofte sitt første brutale møte med alt fra ironi til en del ubehagelige sannheter som de kanskje ikke er helt vant til å høre, som at barn faktisk er en god del dummere enn voksne og at de også er svært bråkete. Dette siste er på mange måter en selvoppfyllende profeti for det blir som regel et voldsomt engasjement i publikum.

Passer best fra 6 år og oppover.

fre 01. okt KL. 18:00

VARIGHET: Ca 1 time