Dr. Bergland – Uten Grenser

lør 06. nov KL. 19:00

VARIGHET: ca 70 min uten pause

ARRANGØR: Standup Norge

Bestill gjerne bord i foajeen før start for å sikre deg plass. Da setter vi fram snacks og drikke du har kjøpt og tilpasser stoler. Om du ikke vil sitte ved bord, må du ta med varene rett inn i salen. Foajeen åpner 1 time før arrangement. Dørene til salen åpner 30 min. før.

lør 06. nov — KJØP
  • Stand Up Norge AS presenterer:
    Dr. BERGLAND – UTEN GRENSER
    Norges morsomste lege - Jonas Kinge Bergland - er klar med nytt standupshow!

«Dr. Bergland uten grenser» er hans tredje soloforestilling og skal følge opp debuten «Dr. Bergland og den alternative medisin» og gigantsuksessen «Dr. Bergland bryter taushetsplikten».

Med et utgangspunkt i bistand er det ingen grenser for hva han kan snakke om, men vi er sikre på at han fortsetter å levere smart og treffsikker humor som både engasjerer og får deg til å le.

Dette sa pressen etter den forrige forestillingen:
    Aftenposten: «Sant, sårt – og sykt morsomt» Terningkast 6
    Lofotposten: «Gaplatter som slo kul på veggene» Terningkast 6
    Drammens Tidende: «Bestill time med én gang!» Terningkast 6
    Dagbladet: «Diagnose: Alvorlig morsomt!» Terningkast 5

Så det er bare å glede seg! For når Dr. Bergland går på scenen er det heller ingen grenser for hvor bra det kan bli.

lør 06. nov KL. 19:00

VARIGHET: ca 70 min uten pause