Prebz & Dennis

VARIGHET: Ca 1 time og 15 min

ARRANGØR: Atomic Soul

Arrangementet starter presis.
    Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

• PARKERING

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid.
    Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

• Etter å ha reist rundt for å møte fans over hele landet, lanserer Prebz og Dennis sitt første helaftens liveshow! Prebz og Dennis har de siste årene reist fjell og fjord for å hilse på fans, og nå vil de ta det hele til neste steg; med et live humorshow i ekte Prebz og Dennis stil.

Med over 167 millioner klikk på sin Youtube-kanal har Preben Fjell og Dennis Vareide bygget opp Norges største norsktalende Youtube-kanal. Innholdet er basert på vennskapelig humor, spill og sketsjer. Siden 2012 har guttene vært pionerer på plattformen med nærmest daglige oppdateringer. Prebz og Dennis vant “Årets Youtubekanal” og “Årets Video” på Gullsnutten 2015, samt “Årets Medienavn” hos Kampanje.com. I 2016 vant de for andre gang “Årets video” og i 2017 tok de med seg prisen for “Årets Øyeblikk” på Gullsnutten. Guttene har blitt store navn man kjenner igjen på Youtube, men de har også opptredener på TV og i sin egen kinofilm “Prebz og Dennis the movie” som kom på kino i august 2017.

torsdag 08. februar KL. 19:00

VARIGHET: Ca 1 time og 15 min

ARRANGØR: Atomic Soul

Arrangementet starter presis.
    Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

• PARKERING

Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.