Da var det oss

lør 25. sep KL. 19:00

VARIGHET: ca 80 min uten pause

ARRANGØR: Feelgood & iStage

Bestill gjerne bord i foajeen før start for å sikre deg plass. Da setter vi fram snacks og drikke du har kjøpt og tilpasser stoler. Om du ikke vil sitte ved bord, må du ta med varene rett inn i salen. Foajeen åpner 1 time før arrangement. Dørene til salen åpner 30 min. før.

lør 25. sep — KJØP
  • I 2015 kom Nils-Ingar Aadne med stand-up showet «EGO». Her tok han for seg sin egen egoistiske livsstil og fokuset på seg og sitt.

I sitt nye standup-show «Da var det oss» handler det ikke bare om han selv, men om oss alle og samfunnet vi lever i. Siden EGO gikk Nils-Ingar fra meg til oss, han fikk seg kjæreste og samboer. Så skjedde det utenkelig. Høsten 2018 døde kjæresten hans brått og uventa av hjertestans. Igjen står han der alene, mens verden går videre. Det må han også.

«Da var det oss» handler om å få livet i trynet og gå videre, om hverdagslige småting og hvor sinte folk har blitt. Om religion, robotstøvsugere og pandemi. Den handler om oss.

Regi: Thomas Giertsen
    Produsent: Feelgood&iStage AS