Helsesista

man 10.09 KL. 19:00

VARIGHET: Ca 1 time og 30 min

Arrangementet starter presis.
    Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

• PARKERING

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid.
    Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

• Tale Krohn Engvik er hele Norges helsesøster på Snapchat. Hun tok seg et års permisjon fra jobben som helsesøster i Oslo kommune for å bidra til å synliggjøre og fremme åpenhet om viktige samfunnsutfordringer, som psykiske problemer blant unge mennesker. Nå kommer Helsesista til Nøtterøy Kulturhus for å gi deg som voksen et innblikk i sin verden blant ungdom. Du får høre mer om foreldrerollen, ungdom, kropp og press.

Hvordan skal vi være gode foreldre og voksne for en generasjon ungdommer som vokser opp under stort press både til prestasjoner og til utseende, døgnet rundt?

Forstår ungdommer konsekvensene av å sende og legge ut bilder og filmer i sosiale medier, og hvordan kan vi kommunisere best mulig med ungdommene våre og forstå den kulturen de vokser opp i?

For Tale Krohn Engvik handler det mye om hvordan man velger å være i møte med ungdom og hvordan man kommuniserer med ungdom. Helsesista når ut til ca. 40 000 ungdommer på Snapchat og denne kvelden får du et innblikk i hennes hverdag med våre ungdommer.

Tale Krohn Engvik om Helsesista:

Mine stories på Snapchat @Helsesista er en dundrende miks av seriøs kunnskap, kreativ galskap, humor, kjærlighet og #happymoments. Jeg har mange hårete mål! En av dem er å knuse tabuer! I mine snapstories kan du se alt fra #fittetrær – til at vennene mine på snap deler sine mest sårbare og intime opplevelser, som jeg anonymiserer og deler videre. Helsesista er min kanal ut, men måten jeg bruker snapchat og kommuniserer med ungdommene, gjør at det også er ungdommen sin kanal ut – via meg. Dette gjør at budskapet ikke bare kommer fra meg, men fra ungdommen selv!

Et annet hårete mål er å øke den psykiske helsen til norsk ungdom. Dette klarer jeg ikke alene, men jeg tror på at om alle vi som jobber mot dette målet, løfter hverandre og vårt budskap, når vi enda flere.

Helsesista har vunnet flere priser, blant annet Redd Barnas rettighetspris, Årets forbilde og Sterke mening under Vixen Influencer Awards og Kommunikasjonsforeningens Åpenhetspris.

Det åpnes for spørsmål etter foredraget.

mandag 10. september KL. 19:00

VARIGHET: Ca 1 time og 30 min

Arrangementet starter presis.
    Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

• PARKERING

Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.