Rasmus Wold – Sportsidiot

lør 04. des KL. 19:00

VARIGHET: ca 75 min uten pause

ARRANGØR: Standup Norge

Bestill gjerne bord i foajeen før start for å sikre deg plass. Da setter vi fram snacks og drikke du har kjøpt og tilpasser stoler. Om du ikke vil sitte ved bord, må du ta med varene rett inn i salen. Foajeen åpner 1 time før arrangement. Dørene til salen åpner 30 min. før.

lør 04. des — KJØP
  • Norges mest sportsgale komiker er klar med sin aller første standupforestilling!

Rasmus Wold elsker sport, men trives best i sofaen. Så hvordan er det egentlig å leve sammen med en sportsidiot? Og hva er viktigst av fotball og kjæreste?

Norge er utrolig nok verdens beste idrettsnasjon pr. innbygger.
    Har dugnadsånden gått for langt i Norge eller har korrupsjon og doping blitt litt av sjarmen?

Rasmus Wold er en ung komiker som allerede er godt etablert i standupmiljøet. Han har masse erfaring fra TV, bl.a. fra «Helt Perfekt» med Thomas Giertsen, «Latter Live» på NRK og senest som medprogramleder i «Ramm, ferdig, gå!» sammen med Nicolay Ramm. Han nyter også stor suksess i disse dager med den populære podkasten «Topp 3», som medprogramleder sammen med Mads Hansen. Rasmus Wold ble også nominert til Stå Opp-prisen i 2019.
    Hvor mange fotballkamper er det greit å se på en helg? Er ekspertkommentator en beskyttet tittel? Er sjakk sport?

Dette og mye mer er ting som en sportsidiot går rundt og grubler på – kjedelig blir det i alle fall aldri.
    Velkommen til årets morsomste sportsarrangement!

lør 04. des KL. 19:00

VARIGHET: ca 75 min uten pause