Creedence StoryNight

VARIGHET: Ca 2 timer og 30 min inkl. pause

ARRANGØR: OnstageBooking

Arrangementet starter presis.
    Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

• PARKERING

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid.
    Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

• Creedence StoryNight gir deg musikken og historien til Creedence Clearwater Revival i én og samme forestilling

Med låter som Have You Ever Seen The Rain, Bad Moon Rising, Down on The Corner, Cottonfields, Proud Mary, Hey Tonight, Up Around The Bend, Lookin’ Out my Back Door, Born on The Bayou og mange flere, dominerte Creedence hitlistene over hele verden i sin storhetstid. Men til tross for det store antallet hits er Creedence fortsatt et mysterium for mange, og historien om bandet som en gang ble omtalt som ”verdens største band med verdens verste platekontrakt” er ukjent for de fleste. Dette har Fortunate Sons bestemt seg for å gjøre noe med!

Fortunate Sons – the Creedence Clearwater Revival Experience tar med publikum tilbake til slutten av 60-tallet i denne forestillingen, og gir dem et gjenhør med alle de fantastiske låtene som gjorde Creedence til allemannseie. De gir et innblikk i hva som formet bandet, historien bak låtene, og faktorene som førte til at bandet smuldret opp i bittert rivaleri i 1972, kun 5 år etter at de slo igjennom. Alt levert av et rocka og energisk band med overskudd og ikke minst kjennskap til Creedence sin historie og musikk som overgår de fleste!

På en Creedence Story Night er det uten tvil musikken som står i fokus, og man blir samtidig bedre kjent med bandet som for mange fortsatt fremstår som en gåte

lørdag 03. februar KL. 19:00

VARIGHET: Ca 2 timer og 30 min inkl. pause

ARRANGØR: OnstageBooking

Arrangementet starter presis.
    Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

• PARKERING

Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.