Bugge Wesseltoft – It`s snowing on my piano

lør 08. des KL. 18:00

VARIGHET: Ca 1 time og 30 min

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

lør 08. des — KJØP
  • Julen 2010 ble alle platebutikker i Norge støvsugd for Bugge Wesseltofts ”It’s snowing on my piano” – kanskje den eneste juleplata som kan betegnes som en klassiker. Albumet fra 1997 er kanskje den vakreste juleplata som er laget, og denne kvelden får vi tradisjonen tro oppleve den LIVE fra scenen i Nøtterøy Kulturhus.

"Snowing on my piano" ble laget ut fra et ønske om ro og fred i jula, og en pause fra stress, gavehysteri og det å måtte være så voldsomt lykkelig hele tiden. Det å være glad i hverandre og ha tid til hverandre er det viktigste vi kan drive med i julen, sier Wesseltoft. Julekonserten på Nøtterøy Kulturhus har blitt en tradisjon.

Bugge Wesseltoft er en av Norges fremste jazzpianister. Han byr på vakre, neddempede instrumentaltolkninger av noen av våre kjæreste juletoner, samt flere egenkomponerte stykker.

lør 08. des KL. 18:00

VARIGHET: Ca 1 time og 30 min