Detektivbyrå nr. 2

fre 17. sep KL. 18:00

VARIGHET: Ca 2 t m/pause

ARRANGØR: Riksteatret

Bestill gjerne bord i foajeen før start for å sikre deg plass. Da setter vi fram snacks og drikke du har kjøpt og tilpasser stoler. Om du ikke vil sitte ved bord, må du ta med varene rett inn i salen. Foajeen åpner 1 time før arrangement. Dørene til salen åpner 30 min. før.

fre 17. sep — KJØP
  • Barn i Norge elsker bøkene om Detektivbyrå nr. 2 av krimforfatter Jørn Lier Horst. Nå blir det teater for hele familien der Tiril, Oliver og hunden Åtto må løse et helt nytt mysterium!

Operasjon Teater er et nytt oppdrag for Detektivbyrå nr. 2. Et mysterium som bare kan oppleves når Riksteatret kommer til ditt kulturhus. For hva er det egentlig som skjer når Riksteatret kommer til Elvestad for å spille forestillingen Hamlet?

Hvorfor har det skjedd mystiske ulykker under hele turneen? Er teaterforestillingen forbannet eller er det noen som saboterer? Bli med Tiril, Oliver og Åtto på et spennende mysterium i teatrets magiske verden.

Vi gleder oss til å se deg i teatret! Hvis du vil, kan du kle deg ut i et helt eget teaterkostyme når du kommer til teateret.

Passer for barn fra 5 år.

På scenen
    Maria Agwumaro, Lars Halvor Andreassen, Janne Starup Bønes, Amalie Ibsen Jensen, Arjan Nilsen, Thomas Jørstad Pettersen og Amanda Hedvig Strand

Team
    Regissør: Hilde Brinchmann, Scenograf: Paul Sebastian Garbers, Kostymedesigner: Helena Andersson, Assisterende designer: Signe Gerda Landfald, Lysdesigner: Martin Flack, Komponist, Lyddesigner: Eirik Myhr og Produsent: Wenche Viktorsdatter Paulsen

Av Hilde Brinchmann og Jørn Lier Horst.

"Basert på bokserien Detektivbyrå nr. 2 – av forfatter Jørn Lier Horst og illustratør Hans Jørgen Sandnes".

Forestillingslengde: 2 timer (inkludert pause).

Urpremiere: Oslo / Nydalen 10. sep 2021

Turnépremiere: Larvik 15. sep 2021