Terje Sporsem – Absolute norsk

lør 12. mar KL. 19:00

VARIGHET: ca 75 min uten pause

ARRANGØR: Feelgood & iStage

Bestill gjerne bord i foajeen før start for å sikre deg plass. Da setter vi fram snacks og drikke du har kjøpt og tilpasser stoler. Om du ikke vil sitte ved bord, må du ta med varene rett inn i salen. Foajeen åpner 1 time før arrangement. Dørene til salen åpner 30 min. før.

lør 12. mar — KJØP
  • Terje Sporsem “Absolute norsk” - et show om verdens aller-aller beste land.

Terje Sporsem er tilbake med et standupshow der han skal prøve å finne essensen av Norge. Hva vil det egentlig si å være norsk? Er vi fortsatt blåøyde lykkejegere eller har oljen gjort oss til stappmette verdensborgere? Med et humoristisk skråblikk på nordmenn, norsk historie og nåtid vil Terje prøve å nærme seg svaret på hva som gjør oss «Absolute norsk».

Dette er Terjes fjerde soloshow - og har premiere i hans 25-års jubileum som komiker. Hans tidligere show har gjort stor suksess på både scene og skjerm, og har plassert Terje som en av landets fremste og mest samfunnsengasjerte komikere.

Regi: Arvid Ones

lør 12. mar KL. 19:00