Snus! Smak! Nyt!

HVOR: Nøtterøy Kulturhus,Foajè

VARIGHET: Ca. 4 timer

Arrangementet starter presis.
    Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

• PARKERING

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid.
    Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

• Nyter du vin, men synes det er vanskelig å sette ord på hva du liker, og hvorfor?

Ingvild Tennfjord er Norges mest leste vinjournalist. Nå kommer hun igjen til Nøtterøy Kulturhus for å gjøre deg til en bedre vinsmaker på bare en kveld. Hun loser oss gjennom noen av verdens viktigste druer og vinstiler på en humoristisk og lærerik måte (Dette foredraget gikk sist på kulturhuset 28/10-16).

Ingvild Tennfjord er en prisbelønnet journalist, forfatter og sommelier. Vinspalten hennes "Vinskolen" når 1,2 millioner lesere hver uke og publiseres i A-magasinet, Bergens Tidende, Fævennen, Stavanger Aftenblad og Adressa. Målet er å skrive om vin på en ny, annerledes og humoristisk måte. For det ble hennes første vinbok, "Skål! Få nese for vin uten å få nesa i sky" som ble nominert til Brageprisen i 2013. Oppfølgeren "Bobler! Smaken av fest", kom inn på bestselgerlista høsten 2014.

fredag 26. januar KL. 19:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus, Foajè

VARIGHET: Ca. 4 timer

Arrangementet starter presis.
    Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

• PARKERING

Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.