Teaterkonsert Sundfør

tir 30. nov KL. 19:00

VARIGHET: ca 2t inkludert pause

ARRANGØR: Riksteatret

Bestill gjerne bord i foajeen før start for å sikre deg plass. Da setter vi fram snacks og drikke du har kjøpt og tilpasser stoler. Om du ikke vil sitte ved bord, må du ta med varene rett inn i salen. Foajeen åpner 1 time før arrangement. Dørene til salen åpner 30 min. før.

tir 30. nov — KJØP
  • Opplev Susanne Sundførs musikalske univers på teaterscenen!

Noen ganger vokser det frem artister som lager så vakker musikk at den oppleves som intenst troverdig for mennesker over hele verden. Susanne Sundfør er en av disse.

Med spektakulære konsertopptredener og musikk som fanger hele opplevelsen av å være menneske, har Susanne Sundfør vokst seg inn i den internasjonale stjernehimmelen og blitt en av våre mest betydningsfulle artister. Nå blir sangene hennes teaterkonsert med noen av landets mest musikalske skuespillere på scenen.

Mimmi Tamba, Lars Henrik Aarnes, Ingrid Jørgensen Dragland, Fridtjof Stensæth Josefsen, Ida Göransson, Trond Peter Stamsø Munch og Elisabeth Mørland Nesset vil fremføre noen av de beste sangene fra album som Music for People in Trouble, Ten Love Songs og The Brothel i en scenisk teaterfortelling tettpakket med musikk og magi, der vi tar i bruk alle teatrets virkemidler.

Vi tror det kan bli et av høydepunktene for alle som har lyst til å møtes for en stor kulturopplevelse til høsten.

Velkommen i teatret!

På scenen
    Lars Henrik Aarnes, Ida Göransson, Marius Trøan Hansen, Fridtjof Stensæth Josefsen, Ingrid Jørgensen Dragland, Trond Peter Stamsø Munch, Elisabeth Mørland Nesset og Mimmi Tamba

Team
    Regissør: Helena Wik, Musikalsk ansvarlig: Simon Revholt, Scenograf og kostymedesigner: Mari Lotherington, Koreograf: Stian Vikjord Danielsen, Lysdesigner: Ingrid Skanke Høsøien, Lyddesigner: Amund Ulvestad, Dramaturg: Njål Helge Mjøs, Musikalsk medskaper: Sjur Miljeteig og Produsent: Wenche Viktorsdatter Paulsen

Av Njål Helge Mjøs.

Forestillingslengde: 2 timer (inkludert pause).

Urpremiere på Festiviteten i Haugesund 6. oktober 2021. Spilles på Festiviteten i Haugesund i perioden 6.10.2021 - 16.10.2021 før turné med Riksteatret.

Produsert av Riksteatret i samarbeid med Haugesund Teater.

tir 30. nov KL. 19:00

VARIGHET: ca 2t inkludert pause